1250421246_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Canelia oli tehnyt maailman helpointa ruisrieskaa, jonka ohje houkutteli minutkin leipomaan nopeata rieskaa porkkanasopan kaveriksi. Ohje oli mainio, tätä kannattaa ehdottomasti kokeilla! Kiitos paljon, Canelia!

2 dl ruisjauhoja
½ tl suolaa
200 g kermaviiliä
30 g voita sulatettuna

Sekoita kaikki ainekset keskenään ja anna turvota n. 15 minuuttia. Levitä taikina voidellulle leivinpaperille jauhotetuin käsin ja jaa taikinapyörällä sektoreihin. Paista 250-asteisessa uunissa, kunnes rieska saa hieman väriä (n. 15 minuuttia). Tarjoa heti voideltuna.

Tämä toimi keiton kanssa tosi hyvin! Muutama palanen jäi odottamaan seuraavaa kertaa, mutta pitäisi melkein heti syödä, niin on parhaimmillaan. Lämmittäminen leivänpaahtimessa voisi toimia...

http://canelia.vuodatus.net/blog/2048548/maailman-helpoin-ruisrieska/ Tässä alkuperäiseen ohjeeseen linkki, en tajua miksei onnistu linkittäminen kunnolla.. Sen takia myös linkit tuolla sivupalkissa ovat päivittämättä, kun ei onnistu.