305065.jpg

Tuohon aiempaan pannariohjeeseen verrattuna tästä tulee normaalin pyöreän piirasvuoan kokoinen herkkupala. Sopii paremmin sinkkutalouteenkin :) Ja pannariin on hyvä käyttää loput maitotuotteet. Meinas kyllä tulla itku, kun huomasin et 95% miun 2dl hyla-maidoista oli mennyt 3 viikkoa sitten vanhaksi. Ei tässä taloudessa pahemmin maitoa käytetä, noh,  huomenna sitten pitää ostaa taas lisää tetroja kaappiin.

Eli nyt se itse ohje, jonka bongasin http://jepuna.vuodatus.net/blog/248553 Kurkistus keittiööni-blogista!

2 kananmunaa
4 dl maitoa
1/4 tl suolaa
0,5 dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
2 dl vehnäjauhoja

Sekoita aineet keskenään. Turvota puoli tuntia. Kaada taikina voideltuun piirakkavuokaan ja paista 225 asteessa 20-25 minuuttia.

Koska maito loppui kesken, laitoin 0,5dl creme fraichea, 0,5dl vettä ja 3 dl maitoa... Ja sitten laittelin vanilliinisokeria ja vaniljasokeria reippaammalla kädellä... Rakastan vaniljapannaria!