Olin pikkuveljeä vahtimassa viikolla ja tehtiin yhdessä ruokaa. Spagetin ja jauheliha-paprikakastikkeen jälkiruoaksi oli aivan pakko tehdä veljelle riisisuklaata.
Voi sitä riemua :) Paitsi parin tunnin kuluttua poika totesi, ettei halua riisisuklaata ainakaan kahteen vuoteen...


1 vaalea taloussuklaalevy
50 g kookosrasvaa
riisimuroja

Sulata mikrossa kookosrasva, jäähdytä hieman. Sulata mikrossa välillä sekoittaen suklaa isossa kulhossa, varo ylikuumentamasta! Tai voit tehdä sen vesihauteen päällä kattilassa, varo ettei suklaan joukkoon pääse pisaraakaan vettä tai pohja kosketa sulatusastiaa. Muuten suklaa muuttuu rakeiseksi = pilalla!
Sekoita kookosrasva sulatetun suklaan joukkoon ja lisää riisimuroja niin paljon, että koostumus on tarpeeksi kiinteä, muttei liian suklainen... Laita massaa joko muffinsivuokiin tai leivinpaperille nokareiksi ja jäähdytä esim. jääkaapissa. Nautitaan kylminä :)