749811.jpg

pehmeän pippurisia kanafileitä

3 uutta sipulia
3 rkl margariinia
2 rkl vehnäjauhoja
6 dl vettä
3 rkl kanafondia
1 prk ananasmurskaa
curryä
mustapippuria
suolaa
sweet chili & pineapple saucea
165 ml kookosmaitoa

riisiä
vettä
suolaa
öljyä

Lämmitä uuni 175 asteeseen ja laita fileet vuoassa kypsymään.
Aloita valmistamaan kastiketta ja hienonna sipulit. Kuullota sipuleita hetki voissa ja lisää jauhot, sekoita nopeasti paakuttomaksi. Lisää kiehautettua vettä, johon on sekoitettu kanafondia. Sekoita koko ajan huolellisesti ja lisää nestettä, kunnes kastike on sopivan paksua. Lisää ananasmurska ja mausta makusi mukaan, lisää myös kookosmaito. Anna hautua miedolla lämmöllä, kunnes kanafileet ovat kypsiä ja riisi keitetty. Lopussa voit nostaa uunin lämpötilan 225 asteeseen hetkeksi. Tarjoa lisänä salaattia.
Hyvää, helppoa ja melko nopeata!