Olipa kameraan jäänyt viikko sitten vanhempieni luona nauttima ateria.
Possun file oli jo paistumassa uunissa ja sitten miun osakseni jäi tehdä korvasienistä kastike.
Kuitenkin pidän enemmän muhennostyylisestä lihan kanssa, niin tein sitten sellaista.
Vähän vaaleaksi se lopulta jäi, mutta maku oli hyvä!

500 g korvasieniä esikäsiteltynä (sulatettuna)
voita
1 sipuli
vehnäjauhoja
kermaa + maitoa/vettä
suolaa
mustapippuria
valkopippuria

Paista sieniä kuivalla pannulla, kunnes niistä haihtuu neste. Lisää pannulle nokare voita ja hienonnetut sipulit. Anna kuullottua ja ruskistua. Ripottele haluamasi määrä vehnäjauhoja sienille ja anna paistua hetken, varo polttamasta pohjaan. Lisää kermaa sekä maitoa tai vettä ja anna hautua jauhojen kypsäksi ja sakeaksi välillä sekoittaen.
Mausta ja tarjoile porsaanlihan sekä riisin kera.