1428531.jpg

Olin jo aikoja sitten napannut jostain rahkalettusten eli syrnikkien ohjeen talteen.
Nyt sattui sopivasti makeanhimo iskemään ja kaapissa oli rahkaa, joten...
On muuten parempia kun tavalliset letut!
Sori huono kuva, eivät ihan näytä siltä miltä piti :)

1 prk maitorahkaa
3 kananmunaa
1 dl vehnäjauhoja
½ dl sokeria
1 tl vanilliinisokeria
1/4 tl suolaa

paistamiseen voita tai öljyä

Sekoita kaikki taikinan ainekset ja anna turvota n. 10 minuuttia. Taikina jää reilusti normaalia lettutaikinaa paksummaksi.
Lämmitä lettupannu keskilämmölle ja paista voissa tai öljyssä n. ruokalusikallinen taikinaa kullanruskeaksi ja kypsäksi. Tarjoile vaikkapa hillon kera.

Tosi hyviä, makeanhimo lähti. Ovat hieman happamampia kuin tavalliset letut, joten tykkäsin näistä tosi paljon ja olipahan vaihtelua. Nämä voisivat vaikka olla finnish pan cakes ;)
Suosittelen kyllä testaamaan ohjetta!