1758930.jpg

Vanhempien luona lämpesi taas grilli pitkästä aikaa. Tällä kertaa minä häärin täysin vastaavana.
Sainpa sitten paistella kokonaisen possun sisäfileen ja lisukkeet.
Oli kyllä ihan kiva kokemus, vaikka ei tuollainen pieni sisäfile riitä ruokkimaan neljää nälkäistä aikuista.

1 marinoitu possun sisäfile
1 rs herkkusieniä
1 pkt pekonia
pippurituorejuustoa (creme bonjour)
coctail-tikkuja
maissia

Ota file huoneenlämpöön hyvissä ajoin ennen grillaamista. Pyyhi kaikki marinadi pinnasta pois ja laita keskilämmölle grilliin. Kääntele välillä ja grillaa kypsäksi, miulla meni aikaa varmaan reilut 30 min.
Herkkusienistä jalat pois, tilalle pippurijuustoa ja päälle pekonia. Tikuilla kiinni ja grilliin vähän jälkeen fileen. Paistetaan rapsakaksi. Jalat voi laittaa folioon, kaveriksi vähän juustoa ja nyytti paistumaan.
Maissit grillattiin reunalla sama aika kuin herkkusieniä, saa tulla tummia pilkkuja kunnolla. Mausteeksi maissille laitettiin loput pippurituorejuustosta.
Grillatulle fileelle sopi mainiosti kaveriksi sinappi, vaikka olin ostanut sen kaveriksi rosépippurikastiketta, joka jäi sitten kassin pohjalle.

Kyllähän se grillaaminen kesään kuuluu ja on aina takuuhyvää :) Meillä suositaan isosta pelkipurkista löytyvää maissia, vaikuttaa pehmeämmältä kuin se vakuumipakattu versio.