1720097.jpg

Ilosaarirock on täällä taas!
Kuten viimekin vuonna tein jääkaappiin odottamaan rokkiruokaa.
Eli olen taas perinteisesti mukana työn touhussa,
edesauttamassa osaltani viikonlopun onnistumista.
Eli perjantaina ja lauantaina olen järjestyksenvalvojana (Tiedepuiston nurkalla) ja sunnuntaina sitten talkoovuorossa Poppikopissa pääportin vieressä.
Ilosaarirockhan on Suomen paras festivaali, tervetuloa Joensuuhun rokkaamaan!

1720133.jpg

Eli tuunattua italianpataa iso kasa!

400 g naudan paistijauhelihaa
8 dl vettä
2 dl paseerattua tomaattia
1 pss italianpata-aineksia
rakettispagettia
tomaattipyrettä
sipulijauhetta
mustapippuria
härkä-punaviinifondia
paprikajauhetta
grillausmaustetta
sweet chili-kastiketta
tarjoiluun juustoraastetta

Ruskista jauheliha ja siirrä se vaikkapa kattilaan. Itse tein ruoan alusta loppuun Tefalin isossa kasarissa. Lisää paseerattu tomaatti ja vesi lihojen päälle ja anna kiehahtaa. Lisää rakettispagetti ja pata-ainekset, mausta ja maista. Lisää tarvittaessa nestettä. Kypsyttele miedolla lämmöllä vähintään 20 minuuttia, kunnes pasta on kypsää ja maut kohdillaan.
Tarjoile juustoraasteen kera.

Mie lisään aina spagettia italianpataan, koska pussin ohjeella tehty olisi liian lihaisaa :) Myös tomaattia ja muita mausteita pitää lisätä, ettei maku laimene liiaksi. Tämä on takuuhyvää.
Hihi, huomasin juuri blogia selatessani ja viime vuoden rokkisettiä etsiessä, että olin nytkin näköjään ostanut kinkkukiusausta hätävaraksi jääkaappiin :D Maanantaina on sitten perinteiset pannarikestit :)