1811378.jpg

Teki hirmuisesti mieli jotain makeata (kiitos telkkarin kokkausohjelmien)
ja kaapissa oli jostain joskus saamani cappucinomoussepaketti.
Se ja viinirypäleet päätyivät tyydyttämään makeannälkääni, kommeltamisen jälkeen :)

3/4 dl kylmää maitoa
1 pss cappucinomousseaineksia
viinirypäleitä (siemenettömiä)

Vatkaa maito ja moussejauhe kuohkeaksi ja jäähdytä jääkaapissa. Halkaise viinirypäleitä tarjoilukulhoihin ja jäähdytä tarvittaessa ennen moussen lisäämistä pinnalle.

Nam :) Hyvää ja sopivan raikasta, mutta ei kyllä kannata jäähdyttää moussea pakastimessa. Kun sitä rupeaa nostelemaan kulhosta tarjoilukippoon, se kuihtui kasaan :D Eli ei siis kannata oikoa näköjään tämän kanssa. En kyllä olisi uskonut että rakenne kärsii noin täydellisesti nopeasta pakastuksesta, mutta nytpä tiedän. Ahneella on p****nen loppu, kuten sananlaskukin sanoo.