1248178.jpg

Taas nopeata ruokaa pitkän työpäivän jälkeen.
Todella iso annos, joten sitä riitti monta kerta-annosta pakkaseen ja huomiseksi töihin.
Ja oli ihan pakko saada papuja ruokaan, sopivat kyllä hyvin. Pavut <3
Taattua kuvalaatua taas, sori...

400 g naudan paistijauhelihaa
8 dl vettä
1 pss italianpata-aineksia
2 dl paseerattua tomaattia
kuivattua sipulirouhetta
pätkittyä spagettia
turaus tomaattipyrettä
mustapippuria
vasikanfondia
1 prk kidney-papuja
juustoraastetta tarjoiluun

Ruskista jauheliha omassa rasvassaan hyvin. Lisää vesi, italianpata-ainekset, paseerattu tomaatti ja kuivattu sipuli. Anna kiehahtaa ja sekoittele samalla huolellisesti, ettei paakkuunnu. Lisää spagetti ja anna kiehua. Lisää tarvittaessa tomaattipyrettä ja mausta. Lisää haudutuksen loppuvaiheessa huuhdellut ja valutetut pavut ja anna kuumeta. Hauduttele yhteensä puoli tuntia.
Tarjoa lisänä juustoraastetta.