2050916.jpg

Little baby nothingilta löytyi mukava tietoisku, jonka nappasin, kiitos :)


1. Kuinka usein teillä käydään kaupassa?

Hmmh, ehkä kerran viikossa tai harvemmin. Kioskilta saatan ostaa esim. tuoreen leivän tarvittaessa tai saan jotain ruokaa porukoilta.

2. Tavallisin aamupalasi?
Valion marjakeittoa tai jogurttia, ehkä leipää. Jos joskus olisi kiireetön aamu, tekisin vaikkapa puuroa tai keittäisin löysän keltuaisen omaavan kananmunan.

3. Mitä jääkaapistanne löytyy, jos "siellä on vain valo"?
Maustekastikkeita ja mausteita, pikkukaupan suolakurkkua, oivariinia ja tuorejuustoa. Ja luultavasti myös seljankukkamehutiivistepullo, ollut jo pari vuotta :D Hilloa, 2dl hyla-maitotetroja, salaatinkastiketta.

4. Jääkaapin vakiovieraat?
Eipähän täällä muita asu kuin mie. Käyn välillä ratsaamassa myös porukoiden jääkaapin.

5. Katoavainen herkku?
Tuoremehu, riisikakut. Oikeastaan en osta mitään herkkuja edes. Mutta jos siellä olisi esim jotain brie-juustoa, niin se ei kauaa kestäisi. Mehut ei kyllä yleensä kauaa säily.

6. Mitä hedelmiä teillä kiikutetaan jääkaappiin?
No jääkaappiin harvemmin mitään ja harvaa hedelmää pystyn edes syömään allergioiden takia, mutta melonit maistuu. Ja banskut joskus. Pitäskin tehdä joku kerta listaus blogiin siitä, mitä ei pysty syömään :/ Pysys itekin perillä siitä taas.

7. Tällä hetkellä jääkaapistamme löytyy esimerkiksi...
Erilaisia juustoja, vihanneslaatikko täynnä kasviksia ja juureksia sekä suolakurkkuja, leivontamargariinia, maitoa, kevyttä ruokakermaa, piimää, marjakeittoa, kaalisoppaa, maustesoosseja, kananmunia. Kaappi on yllättävän täynnä tällä hetkellä, vaikkei siellä oikeastaan mitään ruokaa ole, kun esim. lihat on pakastimessa parhaillaan.

8. Pakkasessa meillä on aina...
Marjoja, vihanneksia, juustoa, leipää, ehkä jotain makeata, lihaa ja kanaa, wokkivihanneksia. Pakastin on kyllä nyt ihan ammuttu täyteen, vaikka yritin sitä tyhjentää, että voi sulattaa sen heti alkutalvesta :D

9. Yllätysvieraille tarjotaan...
Mitä kaapista sattuu löytymään tai sitten tuolta aikuisten kaapista nestemäisenä. Ja pakastimestakin saattaa jotain löytyä. Miun onni on se, ettei koskaan tule yllätysvieraita kun inhoan sellaista, eikä ne ees pääsis sisään muutenkaan.
Eli jos tuut kylään, soita mulle hyvissä ajoin että kerkeän siivota ja tehdä jotain tarjottavaa :)


10. Jos saisin nyt tilata itselleni valmiiksi täytetyn jääkaapin ilmaiseksi, siellä olisi...
Jotain hyvää lihaa (paahtopaistia tekis mieli), vihanneksia ja kasviksia, jotain juureksia, kalliita juustoja, muutenkin kaikkia kalliimpia juttuja, joita ei ehkä muuten tulisi ostettua. Ja olisi tosi kiva, että siellä olisi ensi viikoksi töihin eväitä :) Ois muutenkin ihan äärimmäisen kivaa saada vaikkapa kuukauden ajan ruoka ilmaiseksi kaappeihin, niin voisi ostaa vaikkapa uusia vaatteita tai jotain muita suurempia hankintoja tehdä.