Heipä hei,
 
Pahoittelen blogiani vaivaavaa hiljaisuutta!

Syynä on se, ettei mulla yksinkertaisesti ole yhtään vapaa-aikaa. Olen aamukahdeksasta saakka koulussa, josta menen suoraan töihin ja illalla vapaalle pääsen n. 21 aikaan. Ei siis jää kuin parisen tuntia omaa aikaa olla valveilla, jolloin pitää tehdä koulutehtäviä ja hoitaa kotia - ja tavata joskus kavereitakin. Viikonloput menee sitten aika vahvasti osittain töissä, nukkuessa tai ihan vaan rentoutuessa, ei paljoa kehtaa enää kotona konetta avata, kun päivittäin saa sen kanssa olla koulussa ja töissä tekemisissä sen 12 tuntia... Olen viihtynyt tosi hyvin koulussa ja meillä on ihan mahtava luokka!
 
Ostan koululta eväät töihin ja yleensä myös viikonloppuruoatkin, kun ei kerkeä koskaan oikeaan kauppaan ja ei sitten jaksa hirveästi enää kokkailla. Viikonloppuisin toki joskus. Eli eipä mitään uutta ole tapahtunut keittiön puolella pitkään aikaan... Tai sitten tulee käytyä ulkona syömässä tai syötyä eineksiä :D

Olen käynyt läpi hirmuisen kasan kuvia blogattavaksi ohjeineen ja toivottavasti saisin jossain vaiheessa niitä tännekin siirrettyä. Huomenna aloitan edellisessä postauksessa mainitseman Makuja muualta -kokkauskurssin, joka kokoontuu kolmena tulevana tiistaina. Yritän saada niistä postaukset puristettua suoraan kurssin jälkeen, ettei jää roikkumaan. Mukava saada pitkästä aikaa jotain omaakin survottua kalenteriin :)

Pahoittelen taukoilua, mutta en ota blogin päivittämisestä paineita, kun niitä on ihan tarpeeksi muutenkin.
Kevättä ja juhannukselta alkavaa lomaa odotellessa...

Rakkaudella Cebic
 
 
PS kuva on otettu tänä talvena eräänä kovana pakkasiltana, kun palailin töistä kotiin.