Vapaan viikonlopun kunniaksi tein tänä aamuna herkkuaamiaisen. Kauan himoitsemiani paikallisleipomon seesamipatonkeja ja mozzarellaa... :)

1 minipatonki
oivariinia
1 pallo mozzarellaa
1 iso tomaatti
rucolaa
suolaa
mustapippuria

Viillä patonki auki, mutta jätä toiseen reunaan kiinni, että saat saranallisen patongit. Voitele leivät kevyesti molemmilta pinnoilta ja levitä päälle viipaloitua mozzarellaa ja tomaattia, levitä päälle rucolaa. Ripsauta pintaan suolaa ja pippuria, paina patonkia hieman kiinni ja tarjoile.

Niin hyvää, helppoa ja nopeata :) Olin haaveillut täytetystä patongista jo pidemmän aikaa ja nyt pääsin toteuttamaan mielihaluni, kun ostin isoja tomaatteja ja seesamipatonkeja (pussissa 3 kpl). Kaapissa olisi ollut esipaistettua patonkiakin, mutta nuo seesamipatongit... Niihin jää koukkuun! Tämän kun nautiskeli aamulla mehun, sanomalehden ja telkkarin kokkausohjelmien kanssa, niin ei paljon paremmasta tietoa. Muutenkin on ihanaa, kun on koko viikonlopun vapaa, koti siisti ja pääsee tekemään omia asioita, kuten bloggailemaan ja lukemaan kertyneitä aikakauslehtiä ja kokkauskirjoja... :)