Pari viikkoa sitten perjantaina kotiini saapui YLE Pohjois-Karjalan toimittaja Janne Ahjopalo tekemään juttua Cebicin keittiöstä YLE:n Itä-Suomen uutisiin. Juttu näytettiin maanantaina 27.2. illalla TV2:lla ja tiistaina aamupäivällä uusintana. Itä-Suomen uutisten lisäksi juttu tilattiin myös valtakunnalliseen lähetykseen ja keskiviikkona haastatteluni näytettiin Ykkösen Aamu-tv:ssä. Perjantaina Pohjois-Karjalan radiossa oli vielä tv-juttua pidempi haastattelu (n. 6min), mutta itse en sitä ole kuullut ja netistäkään en läytänyt. Kerkesinkin jo aiemmin bloggaamaan haastattelun ohessa tekemäni kinkkutäytteiset crustadit, nyt on vuorossa itse jutut. 

YLElle tehdyn haastattelun voi katsoa ja lukea täältä YLE Pohjois-Karjalan sivulta. Yllättävän moni olikin löytänyt blogiini joko nettijutun tai telkkarijutun perusteella, ainakin kävijämäärät pompsahtivat melkoisesti ja palautetta on tullut niin puhelimeen, sähköpostiin, Facebookin Cebicin keittiöön (tulkaa ihmeessä tykkäämään ja seuraamaan elämää Cebicin keittiön taustalla) sekä tietenkin ihan livenä. Mukava kokemus kaiken kaikkiaan, kiva päästä kertomaan itselle rakkaasta asiasta muillekin ja jännityksellä odotin, mitä melkein puolentoista tunnin haastattelusta lopulta juttuun päätyi. Arvasin, että lentävä paprika päätyy myös telkkariin... :D

Tiistaina 6.3. MasterChef Suomessa on luvassa jakso, jossa kilpailijat tekevät kutsuvieraille lounaan ravintola Motissa. Telkku.comin mukaan kutsuvieraiden joukosta voi bongata monta tuttua kasvoa sekä viime vuoden tuomari Risto Mikkolan. Kutsuvieraiden joukosta voi tosiaan bongata tuttuja ;) Itse ainakin katson suurella mielenkiinnolla tiistain jakson, toki ohjelmaa on tullut seurattua muutenkin paljon, kun siellä on kisaamassa joensuulainen Marianne, joka on ystäväni. Toivottavasti Marianne pääsee kisassa pitkälle! :)