1 lasi kananmunia rikottuna
1 lasi vehnäjauhoja
1 lasi sokeria
1 tl leivinjauhetta

Täyte:
hilloa/marmeladia/marjoja/hedelmiä
½ prk kermaa vaahdotettun
½ prk rahkaa

Kaikkia 3 ainesosaa tulee olla yhtä paljon.
Vatkaa sokeri ja munat valkeaksi vaahdoksi sähkövatkaimella, lisää jauhot ja niihin sekoitettu leivinjauhe siivilän läpi ja sekoita varovasti, ettei kuohkeus laske.
Kaada taikina leivinpaperin päälle pellille ja paista 225 asteessa vajaa 10 minuuttia, ei liian kuivaksi ettei torttu repeile!

Kumoa torttulevy sokeroidulle leivinpaperille, painele hieman että sokeri tarttuu kiinni. Irrota opohjasta varovasti leivinpaperi, ettei torttu repeydy. Levitä pohjalle hilloa ja esim. kermarahkaa ja kääri rullalle, anna maustua jääkaapissa hetken aikaa ennen tarjoilua.

Vinkki:
*Mikäli leivinpaperi ei irtoa helpolla torttulevystä, kostuta paperia varovasti ja hiero hieman, kosteus irroittaa paperin!
*Voit maustaa torttupohjan parilla ruokalusikallisella kaakaojauhetta.
*Voit käyttää täytteessä myös jäätelöä, mutta varo ettei se sula liikaa ennen tarjoilua.