Mikähän kahvikakkuvillitys nyt on iskenyt tänä syksynä... Noh, joka tapauksessa tätä kakkua tein jo pitkä aika sitten, käytin tähän pussillisen wiener nougat crushia. Hyvää oli, mutta silikoonivuoka teki tepposet ja kakku jäi siihen kiinni ja repeili rumasti. Liekö johtunut crushista vai mistä, mutta näköjään kannattaisi öljyä huitaista pikkuisen vuokaan. Kuva sen takia huono ja kakku ruma. Mutta makuunhan se ei vaikuttanut. Suosittelen esim. viemään lahjaksi tämän!
 
200 g voita tai margariinia
2 dl sokeria
3 kananmunaa
3 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
2 tl vaniljasokeria
3 rkl tummaa kaakaojauhetta
0,5 dl maitoa
1 pss Wiener Nougat crushia
 

Vaahdota voi ja sokeri. Lisää munat yksitellen hyvin vatkaten. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet sekä wiener nougat -suklaa taikinaan vuorotellen maidon kanssa, älä vatkaa vaan sekoita varovasti. Kaada taikina voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan ja paista 175 asteessa kypsäksi, noin tunti. Anna kakun jäähtyä vuoassa ennen kumoamista.
 
Kakku oli todella mehevää ja hyvää! Jos joku ei tykkää kuiva/kahvikakuista sen takia, kun ne ovat kuivahkoja, niin suosittelen tätä, ei ole sellaista yhtään :)