Sain vanhemmilta suppilovahveroita ja sitten jääkaapissa oli menossa vanhaksi niin pekoni, munat kuin maitokin. Piti keksiä niistä ruokaa... Tälläistä syntyi.
Oikealla tuo pieni pala on sitä, jossa on aurajuustoakin hitusen.

2 dl kermaviiliä
2 dl maitoa
2 dl vettä
4 kananmunaa
3 dl vehnäjauhoja
1 tl suolaa

1 hunajapurkillinen suppilovahveroita
1 iso sipuli
140 g pekonia
1 rs kirsikkatomaatteja
mustapippuria
suolaa
150 g emmental-mozzarellaraastetta
(nokare aurajuustoa)

Tee pannaritaikina ja anna turvota.
Huuhtele ja valuta sienet, paista ne omassa nesteessään kuiviksi. Lisää pannulle nokare voita, lisää sipulisilppu ja kuullota. Mausta suolalla ja laita syrjään (tein nämä jo edellisenä iltana valmiiksi). Silppua pekoni pieniksi saksilla ja ruskista hyväksi omassa rasvassaan. Lisää pannulle sienipaistos ja anna lämmetä. Lisää 4 osaan leikatut kirsikkatomaatit, anna rakenteen hajota vähän ja mausta pippurilla.

Paista pannaria 15 minuuttia 225 asteessa ja levitä päälle täyte. Ripottele pinnalle vielä juusto ja paista kunnes juusto on nätin kullanruskeata ja pannaripohja kohoilee kivasti. Miulla oli pakkasessa n. 2 rkl aurajuustoa, jonka heitin vielä pannarin päälle viimeiseksi.
Salaatin kanssa loistava yhdistelmä, nam. Täyte uppoaa hieman pannaripohjaan.
Ja jääkaappi tyhjeni :)