Ravintolasalissa on kolmesti viikkoon tanssit live-esiintyjien johdolla, hotellissa on kolmisenkymmentä huonetta. Henkilökunta on tanssiravintolaksi nuorekasta ja ystävällistä, palvelu pelaa ja tilat ovat siistit. Wc-tiloista antaisin hieman miinusta, sillä ne ovat vanhanaikaiset verrattuna muuhun tilaan. Ala-aulassa olevassa baarissa on erikoisuutena laaja konjakkivalikoima ja merihenkinen sisustus. Yläkerran sisustus on melko puna-musta ja pieniin yksityiskohtiin on panostettu, kuten takorautaisiin koristeisiin tiskien yläpäädyissä.
Olimme Wanha Keittiö-nimisessä kabinetissa, jota voi vuokrata omiin tilaisuuksiin, kuten pienempääkin kabinettia, WK:n mahtui hyvin noin 40 hengen seurueemme. Ravintola-hotelli on suosittu paikka ja en ihmettele yhtään, keittiökin on loistava! Onnistuneet pikkujoulut siis! :)
(mustaherukkalikööri+kuohuviini)
Vihreä salaatti
Erilaisia kaloja eri muodoissa
Kasvisterriini
Broilerin filee, currymajoneesi, hedelmiä
Kylmäsavuporoa
Karjalanpiirakoita
Munavoita
Patonkia
Levitettä
Härän sisäfilee
Valkosipuliperunat
Punaviinikastike
Haudutettua kuhaa
Pariisinperunoita
Tartar-kastiketta
Kasvishöystö
Puolukkajäädyke
Kermavaahto
Kahvi
Lakkalikööri
Konjakki
Vesi
Olut
Punaviini
Valkoviini
Härkä oli hyvin mureata ja kastike hyvää, mutta valkosipuliperunat olisivat voineet olla kermaisempiakin. Vierustoverin kertoman mukaan kuha kastikkeineen oli oikein suussa sulavaa ja hyvää. Kasvishöystöt ovat yleensä joko liian vetisiä tai raakoja, nämä olivat sopivan kypsiä mutta hieman odotuksesta kärsineitä. Mausteista plussaa!
Jäädyke jälkiruokana oli oiva päätös runsaalle aterialle, viileys ja kirpeys teki hyvää! Ruoka oli loistavaa ja tästä oli hyvä jatkaa pikkujoululeikkeihin ja illan rientoihin. Kareliassa pitäisi käydä toistekin syömässä!
Kommentit