1082962.jpg

Piti tehdä ihan erilaista ruokaa, mutta sitten jotenkin päädyin tähän lopulta.
Ei pitäisi koskaan ostaa muuta kuin broilerin fileetä.

1 pkt kananpojan minuuttileikettä (käytä siis filettä mieluummin!)
1 sipuli
1 suippopaprika
1 prk sweet & sour-ruokakermaa
mustapippuria
kanafondia
suolaa
jasmiiniriisiä
salaattia + kastikkeena korv göransin kebab-kastiketta

Paista kanoja muutama minuutti puoleltaan öljyssä ja siirrä syrjään odottamaan. Filettä kannattaa paistaa pidempään. Silppua paprika ja sipuli, kuullota ne öljyssä ja lisää kerma sekä mausteet. Siirrä seos esim. kannuun ja hurauta se tasaiseksi sauvasekoittimella. Kaada sose takaisin pannulle ja kiehauta, lisää kanat ja anna hautua kypsäksi. Tarjoa lisänä keitettyä riisiä ja salaattia.

Mie en tykännyt tuosta leikelihasta, tuntui ettei se kypsy koskaan ja rakenne jäi liian raa'an oloiseksi, vaikka tuskin se raakaa olikaan. Petyin myös tuohon Valion maustettuun ruokakermaan, en aio tätä makua ainakaan enää koskaan ostaa kaappiini. Luotan siis jatkossakin  normaaliin kevyeen ruokakermaan ja maustan sen makuni mukaan.
Ruoka oli kuitenkin hyvää ja nuo soseutetut kastikkeet on kiva juttu, jos ei halua esim. sipulin tai paprikan paloja ruokaansa.