1321809.jpg

Sunnuntain ja 170.000 kävijän kunniaksi otin ruokatarvikkeita mukaan ja suuntasin vanhempien keittiöön.

n. 800 g rosépippuroituja broilerin minuuttifileitä
rosépippuria
viherpippuria
broilerimaustetta (tai kanafondia)
4 dl 5% ruokakermaa
n. 2 dl vettä (huuhtele kermapurkit)
ripaus suolaa tarvittaessa
persiljaa koristeeksi
riisiä
fetasalaattia lisukkeeksi

Paista broilerin minuuttifileisiin nätti pinta pannulla ja laita ne isoon kasariin. Kaada päälle kerma ja vesi, mausta reilulla pippurimurskeella sekä broiskumausteella ja anna hautua, kunnes riisit ovat kypsiä (n. 20 minuuttia). Lisää tarvittaessa ripaus suolaa kastikkeeseen. Koristele annos persiljatupsulla.
Tarjoile lisäksi vielä fetasalaattia.

Jälkkäriksi nautittiin Oatly-kauravalmisteista vaniljakastiketta vaahdotettuna ja pakastemarjoja. En ehkä osta toista kertaa. Eipä kyllä tainneet nuo muutkaan pahemmin tuotteesta innostua :D Tulipahan kuitenkin testattua, niin tietää millaista oli!

Mie tykkään tosi paljon rosé- ja viherpippureista, joten tää oli ihan unelmaruokaa. Ja broileri on aina hyvää myöskin. Ne kanat eivät lilluneet sellaisessa perinteisessä marinadimössössä, vaan niissä taisi olla hitunen jotain maustetta ja paljon pippuria. Haudutus teki ruoasta taivaallista ja lopulta ruoka oli melko kevyttäkin. Toivottavasti noita minuuttifileitä saisi vähän pienemmässäkin pakkauksessa, kun tuossa paketissa oli 10 filettä :D Noh, kiitos pian 15 täyttävän pikkuveljeni, kaikki tuli syödyksi :)
Oon tässä huomannut, että ruokailu on huomattavasti mukavampaa seurassa kuin yksin. Ei nykysin kehtaa edes aloittaa oikeastaan tekemään itselleen mitään. Tai kerkeäkään.