1504785.jpg

Joskus pari viikkoa sitten kävin Mesikassa ja siellä oli kaupan omapakkaamaa broilerirullaa, jonka täytteenä oli aurajuustoa ja pinnalla kunnolla pippuria.
Helppo ja nopea ruoka työpäivän päätteeksi.

2 broilerinfilettä, täytettynä aurajuustolla
2 hammastikkua, ellei valmiiksi sidottuja
1 prk kermaviiliä + valkosipulidippipussi
kuorellisia perunaviipaleita (pirkka)

Paista voissa broilerille nätti pinta ja laita pellille kypsymään perunoiden kanssa. Kun perunat ovat valmiit, myös broileri on kypsää. Tee sillä välin dippi jääkaappiin makuuntumaan. Tarjolla oli lisäksi perussalaattia kera kivettömien viinirypäleiden.

Tosi hyvää, vaikka juusto ei oikeata auraa mausta päätellen tainnut olla :D Kuorelliset viipaleperunat oli hyviä, taisin maustaa niitä hieman pippurilla.
Koska olen vähän pelokas siitä, onko kana varmasti kypsää, niin tämä kääryleen valmistus hieman jännitti. Ei se sen vaikeampaa ole kuitenkaan, pitäisi vaan antaa itselleen periksi :)