1239643423_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Pikkuveljen ja omien synttäreiden kunniaksi tein maaliskuussa vanhempien luona kanakastiketta Karelian Lihajalosteen broilerlastusta. Tämä ruoka on seuraavana päivänä kotonani tähteistä muokattu, mutta laitan nyt koko ohjeen tähän kuitenkin.

500 g broilerlastua
2 sipulia
2 prk ananasta liemineen
5-7 dl 5% ruokakermaa
currya
kanafondia
suolaa tarvittaessa
mustapippuria
minimaissia
keitettyä riisiä

Silppua sipuli ja kuullota se voissa kattilassa. Lisää joukkoon ananas liemineen ja ruokakermaa, kiehauta. Laita mukaan kuumenemaan broilerlastut ja mausta. Keitä riisit ohjeen mukaan kypsäksi ja tarjoile ruoka erikseen. Seuraavana päivänä lisäsin tähteisiin kattilassa vajaan purkillisen minimaissia paloiteltuna ja tilkan ruokakermaa tai vettä. Mausteitakin taisin lisätä, kuten rakuunaa ja currya.

Ensimmäisen kerran tällaista kanakastiketta tein työnjutuissa marraskuussa ja nyt sitten uudelleen. Ruokaa tuli melko iso annos, joten sain purkissa mukaan riisiä ja kastiketta, jota sitten vähän tuunailin. Hyvää on ja tulipahan käytettyä maissikin pois :)