1 ruukku lehtisalaattia
3 tomaattia
pätkä kurkkua
3-4 keitettyä kananmunaa
1 prk kermaviiliä
sinappia
suolaa
sokeria
(ruohosipulia)

Revi salaatti kulhoon, lohko tomaatit ja leikkaa kurkusta puolirenkaita. Keitä kananmunat kovaksi ja jäähdytä ne kunnolla. Kananmunaleikkurilla kannattaa siivuttaa keitetyt munat, mutta leikkurin puutteessa voit lohkoa ne pieniksi.
Sekoita kermaviilin joukkoon reilusti sinappia, vähän suolaa ja ripaus sokeria taittamaan makua. Anna maustua hetken jääkaapissa.
Sekoita salaattipohjaan kananmunat ja kermaviilikastike huolellisesti ja anna maustua taas hetki jääkaapissa.

Tarjoile vanhanakainen salaatti ruoan lisukkeena tai lämpimän päivän ateriana.

Tämä on yksi lempisalaateistani!