vajaa 1,5 dl vettä
vajaa 1 pss kuivahiivaa
3 dl vehnäjauhoja
1 tl suolaa
1-2 rkl öljyä

Sekoita 42 asteiseen veteen jauhot ja niihin sekoitettu kuivahiiva. Vaivaa taikina kimmoisaksi, lisää öljyä ja anna kohota kaksinkertaiseksi. Valmista sillä välin täytteet.

½ prk paseerattua tomaattia
½ pkt Korpelan kevyitä kinkkusuikaleita
1 pieni sipuli
1 prk ananasrenkaita
1 kolmio aurajuustoa
1 kourallinen emmental-raastetta
1 pkt Riitan Herkun mozzarellatankoa
mustapippuria

Kauli tai taputtele pizzataikina ohueksi levyksi tai ympyräksi pellille. Levitä paseerattu tomaatti tasaisesti pohjalle, ripottele päälle hienoksi silputtu sipuli, kinkkusuikaleet, murusteltu aurajuusto, pilkottu ja valutettu ananas sekä juustoraaste. Leikkaa mozzarellasta ohuita siivuja ja levitä ne tasaisesti täytteiden päälle ja rouhi pinnalle mustapippuria. Paista 300 asteessa n. 10 minuuttia.