Pidettiin tuossa pääsiäisen alla työpaikalla Tupperware-kutsut, joilla toimin itse emäntänä.
Viime viikolla sitten saimme ostoksemme, tässä miun uudet aarteet :)
Oli muuten tosi kivat kutsut, konsulentti oli tosi loistava (sama kuin ekoilla kutsuillani, joilla olin joulukuussa), ihmiset viihtyi ja konsepti on hyvä.

1444955.jpg

Vihdoinkin sain hankittua itselleni talousvaa'an, josta olen jo kauan haaveillut. Oli vielä tarjouksessa tuo sininen, kun tilalle tulee joku oranssi vastaava tuote. Joten pakkohan se oli saada :)

1444963.jpg

Kaverini M osti joulukuun kutsuilla (ekat joilla olin) tuollaisen "ilmastoidun jääkaappilaatikon" ja kehui sitä niin maasta taivaaseen, että ostin 1,6l vetoisen lootan itselleni. Eli nuo etuosassa olevat valkoiset on venttiilejä, joita auotaan toisessa päässä olevien ohjeiden mukaisesti sisällön mukaan. Ja tuotteet kestää pitempään menemättä pahaksi, toimii esim. salaatilla kuin unelma. Pitää siis testata :)
Sitten ostin tuollaisen vatkaimen, jonka muotoilu on normaaleista poikkeava. Meillä on maalla joku vanha vispilä, joka on samaa mallia, on todella hyvä käytössä.
Ja koska tykkään fiilistellä eri asioita, niin kuivaharjoittelin vispilällä ja se istui tosi hyvin käteen!
Pieni purnukka on 2,3dl vetoinen säilytysrasia pikkujutuille, sen sai kaikki osallistujat vieraslahjana.

1444986.jpg

Ja koska olin emäntänä, niin sain kiitokseksi tälläisen lahjan, eli SpeedChefin.
Sillä saa mm. valkuaiset vatkattua reilusti alle minuutissa marenkeja varten, samoin taikinoita jne.
Kuusi vispiläterää pyörii vinhaa tahtia ja tulosta syntyy.
Tosin kermavaahto sillä ei niin kätevästi onnistune, kun ei saa ilmaa tarpeeksi vaikka kahvassa onkin pieni suppilonreikä esim. majoneesiin öljyn lisäämistä varten.
Joten marenkeja pitäisi joku päivä ainakin testata...

1445004.jpg

Ja koska oli joku superviikko tms, niin sain lisälahjaksi myynnin perusteella vielä sinisen MikroPlus-kannun ja valitsin purkkien sijaan sinisen munakennon. Kuulemma tosta saa nuo munakolot pois, niin voi käyttää vaikkapa eväslaatikkona sitten sitä myöskin.

Kiitos Terhille kivasta esittelystä :)
Taidan sittenkin hurahtaa näihin tuotteisiin, vaikkei pitänyt :D
Ennen joulua sovimme pitäväni vielä töissä toiset kutsut, että varmaan ensi jouluna on Tupperin tuotteita lahjaksi luvassa vähintään itselleni...