575281.jpg

Jos tykkäät yhtään samoista jutuista kuin minä, et voi ohittaa tätä sivustoa! Suomi-desing on aivan äärettömän kaunista ja ajatonta, oli ne sitten suunniteltu 1950-luvulla tai 2000-luvulla... Olenko jo maininnut, että pidän Aallosta, Artekista, Hackmannista, Iittalasta, Arabiasta, Marimekosta... Sitä on muuten joskus hauska inventoida kaappejaan ja huomata, miten paljon vuosien saatossa on tiettyä tavaraa kertynyt :)

Löysin vinkin perusteella
tälläsen nettisivuston joka myy kaikkia rokkaavia lastenvaatteita ja -tarvikkeita ja on siellä aikuisillekin esim. vaatteita. Jotenkin tuli mieleeni bloggaavat perheenäidit- ja isät, jotka blogiani lukevat, että tästä vois olla teille iloa! Minä ihastuin Barbapapa-paitaan :)
Jos minulla on joskus lapsia ja jos tuo sivusto on vielä silloin pystyssä, tiedän jo muutaman jutun mitä voisin sitten tilata :P

Niin ja tänään tuli Marimekon kanta-asiakaslehti, aivan ihania juttuja! Kävinkin juuri eilen ostamassa mustavalkeat sukat ja t-paidan kesäksi itselleni uudesta Marimekon myymälästä ja vielä olisi syytä käydä siellä... On nimittäin "työn alla" hankkia vihdoinkin seinille jotain ja meinasin marikangasta ja styrox-levyä.