708048.jpg

Tänään oli lämmintä ja siivoilin ja tiskasin koko päivän, niin ei tehnyt sitten mieli muuta kuin raikasta salaattia, niin kuuma tuli. Pakastimesta löytyi vielä patonkia kaveriksi.
Huomenna sitten Kolille ja hakemaan Nokipannu enon mökiltä takaisin kaupunkiin!

jäävuorisalattia
½ rs kirsikkatomaatteja
1/3 kurkkua
1 punasipuli
oliiveja
3% fetajuustoa (joku yrttimaustettu apetina)
ranskalaista salaatinkastiketta
paistovalmis valkosipulivoi-patonki

Lämmitä uuni 200 asteeseen ja paista patonki kauniin ruskeaksi.
Pilko sillä välin salaattiainekset kulhoon ja lorauta päälle hieman kastiketta. Sekoita kastikepohja ja ripottele pinnalle fetat ja oliivit. Tarjoile lisänä vettä. Kesäistä, maistuvaa ja kevyttä.