Tätä muistan syöneeni jo pentuna, isän bravuuri. Nyt tämä oli uudenvuoden ateria,
jonka jälkeen lähdin yöksi ravintolaan töihin.
Kameran kanssa vähän jotain ongelmaa, tämäkin kuva niin epäselvä.

porsaanlihaa
riisiä
suppilovahveroita (herkkusienet kyllä parempia)
kermaa
mustapippuria
suolaa

Leikkaa lihaköntsästä pieniä suikaleita tai puolita kaupan valmissuikaleet. Ruskista ne pannulla muutamassa erässä ruskeiksi. Pyyhi pannu ja paista pilkotut sienet. Keitä riisi.
Sekoita kaikki ainekset kattilassa ja lisää kermaa, että saat mukavan pehmoisen "risoton", mausta ja lisää tarvittaessa mausteita.

Mittoja en tähän osaa antaa, jokainen kyllä varmasti osaa yhdistää omaa tarvettaan varten aineksia.
Muut laittoivat vielä annokseensa sweet chili saucea.Koristeena pinnalla persiljaa ja lisänä salaattia kera sinapilla, sokerilla ja suolalla maustetun kermaviilikastikkeen. Tosi hyvää ja nopeata!