tiistai, 31. lokakuu 2006
Kardemummalihapullat
400 g naudan paistijauhelihaa
1 prk kermaviiliä
2 rkl creme fraichea
1 pss sipulikeittoaineksia
1 punasipuli
1 kananmuna
1 dl korppujauhoja
1-2 tl kardemummaa
ripaus neilikkaa
ripaus inkivääriä
mustapippuria
oreganoa
garlic tabascoa
Sekoita kermaviilin ja creme fraichen joukkoon sipulikeittoainekset, raastettu punasipuli, korppujauho ja mausteet. Lisää jauheliha ja kananmuna, vaivaa taikina hyvin sekaisin.
Pyörittele pieniä lihapullia pellille ja paista 200 asteessa n. 15 minuuttia tai kunnes ovat kypsiä.
Tein sitten vielä kastikkeen pullille ja pienen annoksen einesmuusia.
1 prk ruokakermaa
kuivattua sipulirouhetta
soijakastiketta
mustapippuria
tomaattipyrettä
Laita kaikki ainekset kattilaan ja kiehauta, lisää valmiit lihapullat ja tarjoile.
Kommentit