Viimeinen kirja on saatu lahjana Karjalan messuilta kesäkuussa,
vaikka tässä postauksessa onkin.
Kolme S-Marketin ja Prismojen keittokirjasarjan kappaletta.
Sarjassa ilmestyi kuukausittain uusi kirja muutama vuosi sitten.
Noutopöytään, parsaherkkuja, unelmajälkiruokia, kokkikoulu: näin teet omeletin
189 sivua
Tanska 2004
Paras keittokirja No2
Kevyitä kesälounaita, mausteisia grilliruokia, näppäriä piknikherkkuja, kokkikoulu: näin valmistat maistuvan salaatin
188 sivua
Tanska 2004
Paras keittokirja No7
Perinteisiä ja uusia jouluruokia, makeisia ja jälkiruokia, uuden vuoden juhlaherkut, kokkikoulu: créme caramel askel askeleelta
188 sivua
Tanska 2004
Parhaat jouluherkut
46 sivua
WSOY 1993
Doris Grant & Jean Joice
Ruokavalio hyvänolon perustana
246 sivua
Karisto 1989
(ihan sairas kirja, just jotain hihhulimeininkiä ja taulukkoja mitä ei saa sotkee ja mitä saa ja neuvoja oikeaan ruokavalioon... esim ruoan kanssa ei sais koskaan juoda mtn kun menee jotkut energiatasot ja solut sekasin ja happotasapaino kärsii)
Hirvi-keittokirja
128 sivua
Gummerus 2004
Me-lehden Ruokakirja
97 sivua
Hansaprint 2006
Oivallusten keittokirja - kevyttä & herkullista
128 sivua
Gummerus 2007
Kommentit