Kävin perjantaina töiden puitteissa paikallisessa AGA-jälleenmyyjäliikkeessä hankkimassa heliumia. Tiskillä oli myös Aqvia Exclusive hiilihapotuslaite, jolloin mieleeni tuli kysyä, että saako heiltä ostettua näitä erilaisia esansseja, joita sain jo aiemmin testattavakseni laitteen mukana. No, ei siellä valitettavasti myynnissä niitä ollut, mutta näytepakkaus kuitenkin löytyi kaapista. Kerrottuani hieman kysymykseni taustoista, sain seitsemän minipulloa mukaani ja liikkeen henkilökunta täytettä kahvikassaansa. Pakkaus sisälsi siis feel good, essence ja cider tunnuksilla varustettuja makuja, joita olivat vasemmalta lähtien granaattiomena-ginseng, passionhedelmä-acai, päärynä, persikka, sitruuna-lime, päärynäsiideri ja omenasiideri. Uusia makuja miulle siis siidereitä lukuunottamatta. Valitettavasti vielä en ole näitä kerennyt maistaa, kun aiemmin saatuja esansseja on vielä jäljellä ja ihan koko jääkaappia ei kehtaisi näillä pulloilla täyttää. Eniten odotan kahden vasemmanreunimmaisen ja persikan maistamista. Feel good -yhdistelmät kuulostavat sen verran vinkeiltä, että niitä sen takia ja persikkaa hedelmäisyyden takia. Alla olevassa kuvassa näkyy ne aiemmat esanssit, joista lempparini on päärynäsiideri ja puolukka. Ja jos joku joensuulainen tietää, myydäänkö näitä Aqvian omia esansseja jossain, saa vinkata! :) Niitä muita markkinoilla olevia esansseja en ole kerennyt vielä maistaa.

Tässä vajaan kuukauden aikana olen käyttänyt kuplavesikonetta tosi paljon. Käytännössä jo ennen kuplavesikonetta mulla meni kotona n. 1,5l vettä, niin nyt sitten se on kasvanut noin pariin litraan vettä, josta suurin osa kuplavettä. Esansseja olen käyttänyt silloin tällöin, lähinnä herkutellessa tai vaihtelua halutessa, kun juon janoon mieluiten tavallista kuplavettä tai ihan hanavettä. Kaksi litran pulloa vettä onkin koko ajan jääkaapissa, joista on helppo ottaa valmista kuplavettä tai jäähdyttää seuraavaa satsia. Ennen niiden tilalla oli vedellä täytetty 1,5l limpparipullo. Lempparimehutiivisteestäni eli Pirkka sekamehusta, saa miun mielestä parhaan kuplavesikombon, vaikka hyvältä on äidin tekemä herukkahöyrymehukin maistunut kuplien kanssa - tuoremehutkin toimii hyvin kupliksen kanssa. Kuplavesi kuitenkin taittaa mielestäni makeutta sen verran, ettei vähäsokerinen kotimehu toimi ihan parhaiten sen kanssa. Tosin kotimehuissakin on eroja ja nyt oli vain tätä yhtä vähäsokerisempaa sorttia talossa. Tämmöisen laitteen hankkimisesta olen haaveillut jo vuosia, mutta mm. rahatilanteen takia sitä en ole vieläkään voinut hankkia. Mennyt kuukausi onkin sen taka ollut ihan huippu, kun on päässyt vihdoin kokeilemaan, miten kuplis toimii ja saanut vähän tuntumaa siihen, mihin kaikkeen konetta voisi käyttää. Paljon olisi vielä ideoita taskussa, mutta aikaa niin rajallisesti. Koneen käyttäminen on ollut äärimmäisen helppoa (tosin tätä en epäillytkään, mutta toisilla testibloggaajilla oli ilmeisesti ollut jotain hankaluuksia) ja ongelmia sen kanssa miulla ei ole ilmennyt. Plussaa hiljaisesta käyttöäänestä, ehdottomasti. Joku halvempi merkki (olen testannut kylässä muita joskus) ainakin piti semmoista meteliä, että sillä olisi herättänyt talviunta nukkuvat karhutkin - silloin tosin heräsi vain päiväunilla ollut vauva.

Kuplavettä on tullut käytettyä mm. tällä tavalla


Ja lisää vinkkejä tai Aqvian hankkimissyitä voi lueskella järjestämästäni kilpailusta, jossa Sale nappasi koneen itselleen. Kiitos vielä AGAlle, että sain testata laitetta ja erityissuuret kiitokset kaikille kilpailuun osallistuneille, sillä vastaukset oli mitä parhaimpia ja niitä lueskellessa sai monet hymyt :) Jokainen varmasti ansaitsisi oman kupliksen, mutta valitettavasti niitä oli miun blogini kautta jaossa vain yksi. Aqvian Facebook-sivulla voi vilkaista, olisiko jossain blogissa vielä kilpailu käynnissä ja siellä arvotaan joka kuukausi yksi hiilihapotuslaite tykkääjien kesken.