Idea on näissäkin se, ettei käytetä munaa täytteessä, vaan tuorejuustoa, joka mehevöittää kivasti.

1 pkt voitaikinalevyjä
2 dl keitettyä riisiä
3 tomaattia
1 sipuli
1 paprika
1 pkt valkosipulituorejuustoa
oreganoa
suolaa
mustapippuria
unikonsiemeniä
kananmuna voiteluun

Sulata taikinalevyt pellillä ohjeen mukaisesti.
Keitä riisi pakkauksen mukaan ja anna jäähtyä. Pilko kasvikset pieneksi silpuksi ja kuullota voinokareen kera kypsäksi, mausta ja anna jäähtyä. Lisää tuorejuusto kasvisten joukkoon ja sekoita mukaan riisi.
Jaa levyt kahteen osaan ja laita keskelle lusikallinen täytettä. Ummista pasteijat sivelemällä liitoskohtiin hieman vettä ja painamalla yhteen. Tee jokaiseen pasteijaan haarukalla ilmareiät, voitele kananmunalla ja ripota pinnalle vaikkapa unikonsiemeniä. Paista 225 asteessa kullanruskeiksi.

VINKKI : täytteeseen sopii myös esim. herkkusienet