Lähden huomenna aamujunalla Helsinkiin työmatkalle loppuviikoksi. Ohjelmassa on myös työhyvinvointia - menemme torstaina cocktail-kurssille Ravintola Shakeriin! Toivottavasti siellä kerkeää ottaa drinksuohjeita ylös ja räpsiä vähän kuviakin :) Tällä kertaa on aikaa myös hengailla kaupungilla, joten jospa kerkeäisi jossain ruoanlaittoon ja leivontaan erikoistuneissa liikkeissäkin pyörähtämään, samoin Stockan Herkussa olisi kiva käydä. Ja herkutella vähän ravintoloissa ja kahviloissa... :) Saas nähdä, kun pikkukaupungin tyttö pääsee isolle kirkolle, mitä kaikkea sattuu ja tapahtuu... Ja toivottavasti olisi aikaa nähdä myös ystäviä kollegoiden lisäksi!

Lauantaina on tarkoitus tulla takaisin Joensuuhun, toivottavasti kerkeän viikonloppuna pyörähtämään Joensuu Areenalla olevilla Joulumarkkinoilla. Markkinoille on tulossa yli 250 myyjää! Markkinat avoinna la 9-17, su 10-17, ei sisäänpääsymaksua. Hallitien parkkitalossa on lisäksi ilmainen pysäköinti, kannattaa siis välttää yliopiston ja uimahallin parkkeja ja Länsikatukin on aivan tukossa - jos viime vuoden kokemuksiin peilaan :) Viime vuonna Joulumarkkinoilla oli myynnissä ihania juustoja ja lihoja, leivonnaisia, mausteita, käsitöitä, koko Areena täynnä vaikka mitä kaikkea ihanaa... Mie tarviisin ainakin sinappijauhetta ja muita kivoja mausteita Ruoveden Herkun kojulta :) 

Matkaraporttia odotellessa jaan teille kuitenkin "drinksuohjeen", jolla saa karkoitettua kätevästi flunssan

Suutarin erikoinen, 1 annos
  
1 pkt sinisiä mynthoneita 
1½ dl kiehuvaa vettä 
2-4 cl Minttua 

Aja blenderillä mynthonit pieneksi murskaksi, lisää päälle kiehuvan kuuma vesi ja blendaa vielä hetki, että karkkimurska sulaa veteen. Kaada sininen liemi kuumajuomalasiin ja lisää joukkoon Minttua. Tosin voi sen jättää poiskin. Nauti lämpimänä. Juoma on melkoisen äpäkkä, mutta ei niin voimakas kuin mynthon normaalisti syötynä. Flunssa kyllä katoaa, sen verran tehokas juoma on :)