1095543.jpg

Lautasesta huomaa, eli kävin tekemässä vanhempien luona koko porukalle ruoat.

4 hunajamarinoitua broilerin ohut leikettä
öljyä paistamiseen

1 kolmio aurajuustoa
2 dl kermaa
1 dl vettä
½ dl vettä + 2 rkl vehnäjauhoja
sitruunapippuria
rosépippuria
tagliatellea
feta-oliivisalaattia (josta unohtui sipulit, eka sipuliton ruoka hetkeen...)

Pyyhi marinadit pois fileitä ja laita broilerifileet kypsymään öljyyn paistinpannulle. Kuumenna kerma ja vesi ja murusta joukkoon aurajuusto. Anna sulaa miedolla lämmöllä, suurusta ja mausta pippureilla. Pidä lämpimänä. Keitä lisäksi pastaa ja tee salaattia.
Itse paistoin kanoja miedolla lämmöllä koko aterian valmistamisen ajan, eikä tullut kuivaa!

Olisin kaivannut ehkä hieman enemmän pippuria ruokaan, varsinkin mustapippuria.
Mutta hyvää oli, kaloreita laskematta :D Pikkuveli ei oikein ole auran ystävä, mutta kaikille muille upposi.
Maitoa käyttämällä ei ehkä tulisi niin paksua ja tuskin täyteläisyys kärsisi. No, tulipahan testattua ensimmäistä kertaa aurajuustokastikkeen tekemistä.
Salaatissa oli Valion viola-salaattijuustoa. Rakenne oli tosi "rasvainen" ja tahnamainen, hajosi ja maistui hassulle. En ole aiemminkaan tykännyt Valion fetasta, enkä pidä tulevaisuudessakaan varmasti. Yäk. Kuvasta näkee, miten se pienen sekoituksen jälkeen "sotki" koko salaatin ihan rumaksi!