Ei mikään kaunein annos, mutta todella hyvää. Tomaatit ja mozzarellat voisi toki valmistaa erilläänkin, niin tomaatit eivät värjäisi herkkää mozzarellaa vaaleanpunaiseksi. Tätä oli jonkun ruoan lisukkeena joku aika sitten.

125 g mozzarellapallo
½-1 rs kirsikkatomaatteja
suolaa
mustapippuria
omenaviinietikkaa
oliiviöljyä
(persiljaa tai basilikaa)

Kuutioi mozzarella pieneksi kuutioksi ja mausta suolalla ja pippurilla, lohko kirsikkatomaatit neljään osaan. Sekoita juustot ja tomaatit, mausta lorauksilla omenaviinietikkaa ja oliiviöljyä. Maista ja mausta tarvittaessa lisää, lisää halutessasi yrttejä joukkoon. Anna maustua jääkaapissa ennen tarjoilua.

Mukavan kirpsakkaa ja raikasta :) Sopii mainiosti vaikkapa grilliruoan lisukkeeksi.