Isä toi miulle alkuviikosta töihin purkillisen suppilovahvero-pekonikeittoa ja sitten kotona sen itselleni lämmittelin. Oli tosi hyvää, kiitos!

suppilovahveroita
sipulia
1 pkt pekonia
vettä
kasvisliemikuutio
koskenlaskijaa
maustepippuria
suolaa
vaaleaa kastikesuurustetta

Ruskista pekoni omassa rasvassaan ja lisää pannulle kuullottumaan hienonnettu sipuli. Lisää pannulle esikäsitellyt suppilovahverot ja anna hautua hetken. Kaada seos kattilaan, lisää vettä ja kiehauta. Lisää mausteet keittoon ja lisää juustoa paloina keittoon sulamaan ja suurusta tarvittaessa kastikesuurusteella.
Tarkista maku ja tarjoile vaikkapa paahdetun leivän kaverina.

Tai näin mie ainakin tekisin tän keiton, muistaakseni tuollainen oli keiton ainesosalista. Hyvää joka tapauksessa oli, vaikka sienet olikin kokonaisia ja mie taas tykkäisin pilkotuista sienistä :)
Keitto oli tosi samettisen pehmeätä ja maukasta. Vielä kun niitä mustatorvisieniä joskus sais!