Illanvietto oli hieman sitsien tyylinen, bileteemana monarkia.
Juhlatilana toimi Ylioppilaskunnan uudet saunatilat Suvantokadulla.
Tarjoilut 60 hengelle.
Jokaiselle vieraalle oli omat kruunut, jotka koristeltiin myöhemmin.
Lisäksi juuri ennen vieraiden saapumista pöytiin laitettiin tervetuliais-kuohuviinit ja ensimmäinen kaato lauluryyppyä.
Salaattipöydässä tarjolla oli eri kulhoissa
- 7 l jäävuorisalaattia pilkottuna
- 5 l tomaattia kuutioituna
- 6 l kurkkua kuutioituna
- 4 l paprikaa kuutioituna
- feta-oliivi-sipulimarinadissa oli 3 prk öljyfetaa liemineen, 6 prk fetakuutioita, 4 jättikokoista oliivipurkkia huuhdeltuna (mustia ja vihreitä), 7 punasipulia ohuina puolirenkaina
- fazerin maalaispatonkia
- tuorejuustoja
- salaatinkastikkeita
Pääruoaksi tilattua kana-kasvipastaa (3 GN-vuokaa)
Yhteensä pääruokaan oli käytetty mm. pelkkää kanaa 14kg
kasvis-aurajuustopastaa kasvissyöjille, tilattu 2 pientä vuokaa
Miun tekemät ruoat allergikoille,
vasemmalla laktoositon kana-ananaspasta, oikealla mausteeton kana-ananaspasta
molemmissa pohjana oivariinissa paistetut maustamattomat kanasuikaleet + hienonnettu sipuli, ananaskuutiopurkki liemineen, 4 dl laktoositonta ruokakermaa. Vasempaan lisätty kanafondia+curryä, oikealla pelkkä suola ja lopuksi molempiin vielä tilkkanen ruokakermaa ja vettä.
Jälkkäriksi tarjoiltiin suklaata, keksejä ja vaahtokarkkeja, jotka jaettiin pöytäkunnittain.
Oikeaoppisesti viilennetty yhden tähden Jallu, muut tähdet eivät tule kysymykseenkään
Juomina oli sivupöydällä
- 9 l punaviiniä
- 3 l valkoviiniä
- 24 tlk olutta
- vettä
- mehua
- vichyä, limpparia
- kirkasta lauluryypyiksi
+ vieraiden omat juomat
Pääruokia jäi jonkun verran yli, muuta ei oikeastaan ollenkaan.
Sinänsä mitoitus ilman suurempaa asiantuntemusta onnistui meiltä hyvin, salaattipöytä ja patongit tulivat maksamaan lopulta n. 150e suunnilleen, kaikki juomat vajaat 200e.
Tilatut pääruoat olivat todella mainion makuisia ja kehuja saivat vierailta, samasta paikasta tilattiin keväällä erääseen koulutukseen myös kanapastaa. Vinkkinä paikasta sen verran, että paikassa viihtyy myös Katajan koripallomiehet,
paikka ei ole perinteinen pitopalvelupaikka ja se on Joensuun ulkopuolella.
Myös tuo miun tekemäni feta-oliivi-sipulimarinadihässäkkä sai kehuja ja ohjettakin illan aikana kyseltiin. Näyttihän tuo maistuvan, sillä koko iso kattilallinen (varmaan 7l) hupeni.
Lisäksi Areenalta vuokrattiin lisää pöytiä ja tuolia, suosittelen!
Kaiken kaikkiaan nappiin meni koko ilta, niin ohjelman, vieraiden, kuin ruokatarjoilunkin osalta, eikä alkoholikaan päässyt loppumaan, kaikki viihtyivät.
Kiitos kaikille :)
Kommentit