Käytiin eilen kolmen kaverin kanssa Amarillossa syömässä Jokipo-Koo Vee-lätkämatsin jälkeen.
Ravintolassa oli ihan muutama asiakas meidän lisäksi ja yllättävän monta tarjoilijaakin näkyi, kun kävelimme paikan halki peränurkkaan pyöreään pöytään. Kerkesimme lukea ruokalistan alusta loppuun ja lopusta alkuun noin neljä kertaa, kun tarjoilija tuli kysymään juomiamme. Otimme kaikki oluet, sitä perinteistä Koffin litkua hanasta. Sitten kerkesimme odotella nachoja ja ruokatilaustemme ottoa yli puoli tuntia. Että hienosti alkoi ja nälkä kurni vatsoissamme. Paitsi jäsen T:llä, joka söi makkaraa ja popcornia jäähallissa.
Itse Amarillohan on sisustettu kuten kaikki muutkin ketjuravintolat, ei mitään ylläreitä. Sijainnista ja oheisohjelmista propsit, kuuluu Kolmen Kerroksen Bilepaikkoihin yhdessä BePopin ja Public Cornerin kanssa. Wc-tilat ovat ihanan siistit jopa iltaisin/verrattuna BePopppiin...

Noh, lieneekö inventaariopäivä vaikuttanut tarjoilijoihin, mutta ärsytti, kun meidän jälkeemme tullut seurue sai heti palvelua ja ruoatkin salamana pöytään... Lopulta saimme tilaukset sisään. Minä tilasin Minute Steakin kurkkumajoneesin kera, koska arvelin annoksen olevan kuivahko koska mukana vain pieni voinappi. Oikeassa olin ja majoneesi pelasti. Ei sitä aina kehtaa Garlic Chickeniä syödä!
Miespuoliset tilasivat Pepper Steakit, toinen uuniperunalla ja toinen criss cuts-perunoilla. Ihme ja kumma, tilaukset tulivat oikein päin ja kypsyysasteetkin täsmäsivät perunavalintoja. Toinen naispuolinen taisi tilata jotain Hill Billys Country Porkia tms.

Ruokiakin saimme odotella kohtuullisen kauan, vaikka tiesimme ettei keittiö ole ruuhkainen, koska asiakkaitakin oli vain kourallinen... Itse ruoat maistuivat sille perinteiselle Amarillolle, eli eipä kovin erikoiselle. Pojat kehuivat pihvejä ja toinen munasarjallinen kehui kanssa ateriaansa sopivan mehukkaaksi ja tuoreananas sai propsit. Minun lehtipihviannokseni oli tosiaan kuiva ja coleslaw oli totuttua kuivempaa, kenties ranskikset olisi voinut vaihtaa johonkin toiseen... Noh, tulipahan kokeiltua. Harvoin tosin vastaava annos on pettänyt missään ravintolassa!

Jälkiruoaksi nautimme Cola-vanilla shaket, joissa oli 2cl viskiä seassa. Minä en ole mikään viskien ystävä mutta tiesin sen toimivan tuossa yhdistelmässä, tosin veikkaan että normaali ravintola-annos viskiä ko. lasissa olisi ollut minulle liikaa. Laskujakin saimme yllättäen odottaa ja minä taisin selvitä halvimmalla, koko setti alusta loppuun alle 40 euroa. Pisti muuten silmään, että meitä palveli joka kerta eri tarjoilija, josta varmaan johtui heikohko palvelumme. Siirryimme baarin puolelle jutustelemaan hetkeksi ennen kotiutumista, eikä tarjoilijoita enää näkynyt. Mitähän muut asiakkaat tuumivat....

Niin ja Amarillon ruokapuolesta tuli vielä mieleen se, että viime aikoina olen kuullut hirmuisen paljon moitteita palvelun hitaudesta ja väärinä saaduista tilauksista. Eipä tarvitse taas ihan heti Amarilloon mennä. Ellei tee liikaa mieli kunnollisia Onion ringsejä BBQ-kastikkeen kera! Onneksi löytyy ravintoloita, joissa palvelu pelaa ja toiminta on aukotonta.

Kuitenkin perusturvalliset annokset ja maut antavat arvosanan hyvä.

Jäsen T pyysi huomauttamaan, että hänestä pippuripihviannos ei ollut 21,50 euron hintaan nähden yhtään mitään ja että annokset olivat pieniä. Vaikka sehän söi jo alkupalatkin!