1907527.jpg

Torstaina kävin vanhempien luona kylässä ja tuli ruokaa tehtyä koko porukalle.
Meiningillä "ruokaa nopeesti pöytään".

400 g nauta-sikajauhelihaa
1 iso sipuli
1 prk yrtti-tomaattimurskaa
vettä
mustapippurirouhetta
1 lihaliemikuutio
turaus ketsuppia
1/3 pkt Koskenlaskija-juustoa
½ dl kermaa

Ruskista jauheliha omassa rasvassaan ja valuta ylimääräinen rasva pois pannulta (naudan paistijauhelihassa ei tätä vaihetta tarvita). Lisää kuullottumaan hienoksi silputtu sipuli ja lisää tomaattimurska. Mausta pippurilla ja lihaliemikuutiolla, lisää vettä. Hauduta hetki ja lisää juusto pannulle sekä tilkkanen kermaa ja tarvittaessa ketsuppia. Anna juuston sulaa ja makujen tasaantua hetki ja tarjoile pastan kera. Ja juomana oli piimää :)

Maistui kyllä todella hyvin kaikille :) Koskenlaskija on kyllä hyvää, mutta kaipaisin lapsuudestani sitä Mesikämmen-juustoa, jossa oli nallen kuva ja keltainen purkki :) Koskenlaskija pyöristää makua kivasti ja pehmentää kastiketta, miun mielestä murskalla ja paseeratulla tomaatilla on vissi ero :)

1907657.jpg

Jälkkäriksi nautittiin sitten kahvin kanssa syysmarkkinoilta ostettua Wiipurinrinkeliä. Kuva otettu tuossa kulmassa siksi, että näkyisi tuo ainesosaluettelo, mutta taitaa laatu kärsiä pienessä yksityiskohdassa, ettei kunnolla näy, kun kuvakoko muuttuu sen verran.
Parhaat rinkelit tekee Juho Pulli ja rinkeleitä taitaa olla ainakin mini, keskikoko ja normaali :)
Miun lempparikohta rinkelistä on nuo tikut keskellä.