Olimme Tampereella viikonlopun puoluekokouksen takia. Lauantaina kävimme syömässä paikallisessa ravintolassa, El Torossa. Meille oli kehuttu, että se on kaupungin paras pihviravintola, mutta kukaan ei kertonut sen olevan S-ketjua. Mikäli tämä olisi ollut tiedossamme, olisimme varmaan valinneet seurueellemme toisen ravintolan illallista varten.
Miljöö oli miellyttävä ja palvelu hyvää, vaikka ravintola taisikin olla täysi. Hintataso perinteistä keskiluokkaa ja ihan ok laatuun verrattua.
Edellisenä iltana osa delegaatiostamme kävi Coyotessa syömässä ja heille Toro oli sen jälkeen pettymys. Oli muuten aika huikean kokoinen hampurilainen ollut, 4 isoa täyslihapihviä ja annos pysyi koossa keskelle isketyn veitsen ansiosta :D

1652856.jpg

Pieni vihreä salaatti, jossa piti olla chilillä maustettuja kurkkuja, mutta ne olivatkin tillikurkkuja. Marinoidut punasipulit olivat erittäin hyviä! Perussettiä, listalla oli mm. etanoita mutta en vielä uskaltanut niitä testata :) Alkupalaksi tarjoiltu leipä ja maustevoi oli ihanaa, veikkaisin että leivät ovat itsepaistettuja. Nam. Osa seurueestamme söi jotain hiillostettua siikaa, jossa oli lisäksi mm. tomaatti-rucola-pinjansiemenpaistosta.

1652870.jpg

Pääruoaksi valitsin Olé Kokki-annoksen, jossa oli siis 150g naudan sisäfilee-pihvi, gorgonzolajuustoperunoita ja pippurikasviksia sekä ratatouille-kasviksia. Annoksen sai siis valita eri lihoista ja painoista ja sitten siihen lisukkeet mielen mukaan.
Annoksen maku oli ok, mutta pihviliha oli perinteistä ketjuravintolaa eikä siis mikään makuelämys verrattuna esim joensuulaisen ravintola Kielon lihaan.

Ehkä tein sen virheen, kun en ottanut listalta valmista annosta. Muut nauttivat myös pekoniin käärittyjä ahvenfileitä, aurajuustobroileria ja lankkupihviä.
Mitään suuria makuelämyksiä ei silti kyseisessä ravintolassa koettu.


1652882.jpg

Jälkkäritilauksen aikana en ollut pöydässä, joten seurueemme taas kerran kujeili ja ensin minulle kiikutettiin lautasellinen ruisleipää ja voita. Roskalisä 1,5€. Kiitos pojat...
Eli oikea annokseni oli appelsiinicatalana, eli appelsiinilla maustettu paahtovanukas.
Jälkkärin koko oli kyllä ehkä hieman turhankin iso, maku oli kivan appelsiininen ja hyvä.

Tulipahan testattua, seuraavan kerran en kyllä valitse ketjuravintolaa.
Ruoka ei siis kuitenkaan ollut pahaa, mutta kun tuollaista saa ihan joka paikasta.