Joskus aiemmin syksyllä tein pikaista ruokaa pakastetuista suppilovahveroista. Nopeaa ja hyvää.
Sulata esikäsitellyt ja pakastetut suppikset paistinpannulla. Höyräytä sienistä ylimääräinen neste pois (tässä vaiheessa voi tarvittaessa pilkkoa sienet pienemmäksi), lisää pannulle nokare voita ja lisää mukaan hienonnettu sipuli pieninä kuutioina. Anna sipuleiden kuullottua ja lisää joukkoon sulamaan tuorejuusto, notkista kermalla ja anna kiehahtaa. Mausta, ripottele joukkoon viimeiseksi persilja ja raastettua parmesaania. Kaada pannulle keitetty spagetti ja pyörittele koko komeus sekaisin. Tarjoile parmesaaniraasteen kera.
Tuorejuustoa en olekaan hetkeen käyttänyt kastikkeena, joten oli korkea aika taas kokeilla. Maustamaton sellainen toi mukavaa pientä kirpakkuutta ruokaan. Todella hyvää oli, sieniä ei lopulta kovin paljoa tarvitse laittaa edes, kun tuo jo mukavasti makua ja rakennetta. Ja suppisten tilalle voi toki laittaa mitä sieniä tahansa :)
Kommentit