Cebicin keittiön ensimmäisestä postauksesta on tänään kulunut tasan
4 vuotta! :)
Kiitoksia kaikille blogissani vuosien saatossa vierailleille ja varsinkin vakiokävijöille sekä kommentoijille, vaikka välillä hiljaisempaa onkin ollut. Kiitos! <3
 
Kuvassa kesällä ostamani ilomantsilaisen Hermannin viinitilan Mezikka-kuohuviini, jonka valmistuksessa on käytetty aitoa mesimarjaa ja valkoherukkaa. Jos täällä itärajan tuntumassa liikkuu, kannattaa pysähtyä Ilomantsiin Hermannin Viinitorniin (vesitorni), jossa toimii näköäläravintola ja maisemat ovat todella upeita. Hienosti remontoitu tehtaanmyymälä sijaitsee lähistöllä, josta tuo pullo tuli ostettua. Hintaa normaalisti n. 24 euroa, nyt oli tarjouksessa. Vielä en osaa tästä tuotteesta muuta sanoa, kuin että odotan hetkeä, jolloin pääsen maistamaan kauniin vaaleanpunaista sisältöä :)

Ja Hermannin tuotteitahan saa tilattua Alkoista, ei ole kuin Ilomantsin Alkossa hyllytuotteena näitä. Tuo lehtikullalla viimeistelty Kulda Hibbu on mainio lahjaidea!Näkymiä Viinitornista vuodelta 2008Viinitornista näkyy myös ortodoksinen kirkkoJos en oo pahasti väärässä, niin tuossa keskellä alhaalla oleva rakennus on se viinimyymälä!