Kaapissa kummitteli pieni kukkakaali, josta tulisi päästä eroon. Ei oikein huvittanut rueta panostamaan ruoanlaittoon, kun laskiaispullia teen tänään... Ja joskus on syytä keventää!
Sori, huono kuva. Patterit loppuivat kesken kuvauksen!
2 dl vettä
2 tl suolaa
300 g kukkakaalia
pekoni-purjo tuorejuustoa
oivariinia
suolaa
Keitä vesi ja mausta se reilusti suolalla. Laita kattilan pohjalle höyrytysritilä, mikäli sellainen kaapista löytyy. Muussa tapauksessa laita kukkakaali kattilan pohjalle ja kansi päälle. Anna kypsyä 5-10 minuuttia. Tarjoile voin ja tuorejuuston kera, lisää suolaa, mikäli levitteistä huolimatta mautonta.
Helppoa ja hyvää, mutta raa'an pullataikinan kanssa voi olla turvottava vaikutus.
Kommentit