Olin pääkaupunkiseudulla elokuun puolivälissä (toivottavasti huomenna on aikaa blogata siitä tarkemmin) ja samalla oli vihdoinkin mahdollisuus päästä tutustumaan livenä Confetin tuotevalikoimaan ja tapaamaan Terhiä. Kuvassa osa Tuusulan myymälän erilaisia kakkuvuokia ja ruokalehtiä. Confetti oli todella iso ja ihan yllätyin siitä, kuinka paljon kaikkea hienouksia on olemassa, mistä ei osannut edes kuvitellakaan. Ja lisäksi oli koulutustilat, tuossa näkyy siis vain pieni osa liikkeestä. Todella siisti, viihtyisä ja ihana kauppa, palvelukin oli aivan loistavaa ja kaikki confettilaiset olivat hirmuisen ystävällisiä! Kannattaa siis ehdottomasti käydä tutustumassa myös livenä! :)
 
 
 Tässä kuvassa osa toiselta puolelta liikkeestä, pientä kakkutarviketta ja muottia ja vaikka mitä ihanuutta...
 
 
Tässä taas saman hyllyrivistön toinen pää, joka houkutti miuta hyvin paljon - erilaisia curdeja, strösseleitä, värejä, suihkeita, elintarvikkeita jne. Vielä kun osais sellaisia käyttää, kun kakkuilu on vielä aluillaan... :)
 
 
Ostin Confetista sitten Sallisen vaniljakreemijauhetta, herkullista Mrs. Bridgesin Banoffee curdia (maistuu banoffee-kakulta, eli banaanitoffeelta), sekä cappucinon ja tiramisun makuisia jauheita. Jauhe sekoitetaan kermavaahtoon ja levitetään vaikkapa kakun väliin, sisältää jo valmiiksi hyydytysainetta. Vielä en ole näistä kerennyt testaamaan mitään tuotetta. Banoffeeta saatan kyllä upottaa huomiseen kakkuun...
 
 
Ja muista tuotteista ostin Wiltonin kukan mallisen muottisetin, Silikomartin Monamour-suklaamuotin (ajattelin kokeilla fudgeja näihin joskus, tai pieniä leivoksia tai jotain, kestää kuitenkin kuumennuksenkin), kieloilla koristeltuja ruoka- ja kahviservettejä, pari tyllaa (joku tollanen "raita" ja " spaghettinauha"), haaveilemani pitkän suoraripaisen spatulan ja pieniä piparimuotteja. Jälkikäteen harmittaa, etten tullut ostaneeksi pyörivää kakkualustaa ja sellaista kakunnostinlastaa :D SugarMamalta saatu arvontapalkinto kun lyhensi ostoslistaa tyllasetin ja pursottimen sekä kakunkerrosleikkurin verran jo aiemmin kyseisellä viikolla. Noh, onneksi on verkkokauppa jos himo tuotteisiin yltyy liian kovaksi...
 
Confetissa käynnin jälkeen suuntasimme Confetin Terhin ja Sannan kanssa Helsingin keskustaan, jossa kävimme lounaalla nepalilaisessa (tästä tulee oma postaus), jenkkiruokaa ja juttuja kauppaavassa Behnfords'ssa ja Tiimarissa katsomassa Confetin shop-in-shoppia - meillä täällä Joensuussa sellaista ei vielä kunnolla ole, vaikka jotain Wiltonin tuotteita joskus keväällä Tiimarista bongasin. Sittenpä mukavan päivän päätteeksi miun olikin aika lähteä kotimatkalle. Kiitoksia ihanasta päivästä, Terhille perheineen suuret kiitokset myös miun majoittamisesta <3
 
 
Terhin kanssa istuttiin edellistä iltaa kuohujuoman äärellä ja sain maistaa confettilaisten suklaakonvehtikurssilla tekemiä ihania konvehteja, toisissa konvehdeissa oli sisällä konjakkitäytettä ja toisessa appelsiinitäytettä. Konvehtien pohjat olivat muuten tummaa suklaata! Nam! Näin kuvia konvehtien valmistuksesta ja selitykset työvaiheisiin ja voin kertoa, ettei vaikuta miltään maailman helpoimmalta hommalta, eikä sovi varmaankaan meille liian hätäisille :D