2200953.jpg

Söin joulun jälkeen pitkästä pitkästä aikaa pitaleipiä, joista ei taida vielä blogissakaan olla mitään postausta. En nyt tähän hätään löytänyt ohjetta, jolla tein pitaleivätkin itse nuorempana, mutta laitetaan jos löytyy. Suosin kyllä nykyisin valmiita leipiä helppoutensa vuoksi.

1 pkt pitaleipiä
400 g naudan paistijauhelihaa
1 pss tacomaustetta
2 dl vettä
chilikastiketta
mustapippuria
jäävuorisalaattia
kurkkua
tomaattia
pieni sipuli
emmental-raastetta
kermaviili + valkosipulidippi

Ruskista jauheliha omassa rasvassaan, lisää tacomausteseos ja vesi. Anna hautua kymmenisen minuuttia ja lisää tarvittaessa muita mausteita. Tee samalla kermaviilidippi maustumaan jääkaappiin. Suikaloi ja kuutioi täyteainekset ja laita kulhoihin esille. Kostuta pitat vedellä ja lämmitä mikrossa tai leivänpaahtimessa. Leikkaa auki ja täytä, nautiskele.

Todella hyvää ja nopeata ruokaa. Ainut että tuo Pirkan mausteseos ei ole niin hyvää kuin esim Santa Marian. Miun lemppari tämmösissä kastikkeeksi on ehdottomasti valkosipulidippi.