2138367.jpg

Makaroonilaatikkoa piti tehdä, mutta kaapissa ei ollut sarvimakarooneja, joten ajattelin hieman sitten säveltää ja tässäpä mainio maistuva lopputulos, suosittelen kokeilemaan :)

400 g naudan paistijauhelihaa
2 sipulia
2 lihaliemikuutiota
mustapippuria
paprikajauhetta
tulista chilikastiketta (sitä ketsupin näköistä)
1 pss rakettispaghettia
3 juuston ruokakermaa
sinileima emmentalia raasteena

Ruskista jauheliha omassa rasvassaan ja lisää joukkoon kuullottumaan hienonnettu sipuli. Keitä spaghetti melkein kypsäksi. Mausta jauheliha ja lisää liemikuutiot, hieman spaghetin keitinvettä ja sekoita tasaiseksi. Maista ja mausta tarvittaessa lisää. Kaada ylimääräinen vesi pois kattilasta ja kumoa vuokaan jauhelihaseos ja spaghetti. Lisää vuokaan 3 juuston kerma ja sekoita tasaiseksi. Raasta juusto, ripottele paistoksen pinnalle ja paista 225 asteessa kullanruskeaksi.

Maistui aivan mahtavalle, sopivan mehevää ja maukasta, ettei kaivannut edes perinteistä makaroonilaatikon kaveria, ketsuppia. Tähän sopisi hyvin myös raastettu porkkana. Ja lopusta ruoastahan voisi vaikkapa tehdä häränsilmää!