361913.jpg

290 g naudan paistijauhelihaa
2 pientä sipulia
2 rkl jauhelihamaustetta
2 dl demi glacea
½ dl ketsuppia
½ dl tomaattipyrettä
1 tl mustapippuria
3/4 pkt Koskenlaskija voimakas-sulatejuustoa

perunoita
2 dl hyla-maitoa
suolaa
voita

½ kerä jäävuorisalaattia
4 tomaattia
½ kurkku
200 g fetajuustoa
balsamicoa

Ruskista jauheliha ja lisää sipulit pannulle kuullottumaan. Mausta jauhelihamausteella ja pippurilla. Lisää demi glace-kastikepohja, mausta ketsupilla ja pyreellä. Lisää kuutioitu sulatejuusto ja hauduta juusto sulaksi joukkoon. Tarkista maku!

Keitä perunat suolalla maustetussa vedessä kypsiksi ja muussaa perunasurvimella, lisää maitoa, suolaa ja voita. Muussi saa olla aika suolainen.

Pilko jäävuorisalaatti, kuutioi tomaatit ja lohko kurkku. Lisää kuutioitu feta ja mausta balsamicolla.


HUOM : kastikkeesta tuli aika voimakkaan makuinen, koska juustoa oli niin tuhottoman paljon... Laittaisin ehkä vain tuosta määrästä puolet seuraavalla kerralla... Ketsuppi lievensi vähän makua kuitenkin.