417822.jpg

Tämä on keittiöni länsisiipi. Itäsiivessä on jääkaappi ja pienenpieni pöytätaso ikkunan edessä. Ja muutama säilytyskaappi.
Ai mitenniin pieni?

Minut haastettiin kertomaan kuusi omituisuutta itsestäni. Kiitos Oliivialle! Ja koska tämä on ruoka-aiheinen blogi, nämä jutut saavat nyt luvan liittyä ruokaan tai keittiöön.

1. en osaa tehdä munakasta, enkä sen takia pidä niistä. olen katkera!
olen kerran elämässäni syönyt mainiota munakasta, jossa oli juustoa ja kinkkua. en vain koskaan pääse itse samanlaiseen lopputulokseen.

2. inhoan tiskaamista yli kaiken ja tiskaan vasta kun vuoret kasvavat liian korkeiksi...
olen yrittänyt opetella tiskaamaan aina heti, kun tiskiä tulee, mutta kun ei niin ei. olisin saanut edullisesti tuttavaltani pöytätiskikoneen, mutta se ei mahtunut pienenpieneen keittokomerooni. olen katkera.

3. pelkään, että kotona tekemä liha- tai kanaruoka jää raa'aksi, ravintolassa en pelkää mitään...
sen takia esim. lihapullat ovat melko ruskeita ja annan ruokien muhia vähän kuin varmuuden vuoksi aina. pihvejä en suostu paistamaan kuin vanhempieni luona, koska minulta puuttuu kunnon valurautapannu.olenko jo sanonut, että pidän kypsästä lihasta ja mielellään kinkku yms kasslerit pitää tehdä yliylikypsäksi, niin että liha hajoaa käsiin...

4. voisin viettää aikaa vaikka kuinka paljon kaupoissa tutkaillen kodinkoneita, astiahyllyjä, ruokatarvikkeita ja keittokirjoja... aina löytyy jotain uutta ja mielenkiintoista. ja sitten kassalla odottaa kauhea lasku...
kaikkien astioiden ja keittiötavaroiden tulee olla ArabiaHackmanIittala, vain erikoistarvikkeet voivat olla muuta sarjaa, jos niitä ei ko. merkit valmista... minulla on tälläkin hetkellä varmaan 2 a4-arkin pituiset listat siitä, mitä pitäisi hankkia.

5. olin melkein 2 vuotta kasvissyöjä, käytin kuitenkin maitotuotteita ja kananmunia ja ehkä kanaa joskus.
en voi tajuta, kuinka se on onnistunut. ratkesin pikkuserkkuni luona syömään juuri uunista otetun lihapasteijan eräänä jouluna vuosia sitten. lihapasteijat ovat aina olleet suurta herkkuani.

6. porkkanat ja perunat homehtuvat aina vihanneslaatikkooni. siis a-i-n-a. harvoin tulee niistä mitään tehtyä, mutta niiden pitää aina löytyä kaapista, eihän sitä koskaan tiedä, jos niitä tarvitsisi! aina pitää olla myöskin light-limpparia, oliiveja ja hillosipuleita. ne eivät homehdu.