Ostin joskus syksyllä kaupasta crispy chicken -mausteseosta, josta vihdoin ja viimein tein tänään ruokaa. Kaapissa odottivat nachot ja salsa, joten pieni tex mex -viritelmä oli paikallaan :) Helppoa, nopeaa ja todella hyvää, mutta hieman hankalaa syödä, joten en suosittele treffiruoaksi. Ainakaan ensimmäisille treffeille. Tuolla mausteella käsitellyt broileripalat voisi kääräistä myös tortilloihin tai tacoihin, mutta miun oli pakko saada cheddarikastiketta... Namia!

500 g broilerin maustamattomia fileitä (n. 3 kpl)
1 pss crispy chicken -mausteseosta (Old el Paso)
2 rkl rypsiöljyä
iso muovipussi ravisteluun (väh. 1 l)
 
creme fraichea
salsakastiketta (miulla mietoa allergioiden takia)
nachoja
jäävuorisalaattia
kirsikkatomaatteja
kurkkua
suippopaprikaa
punasipulia

Leikkaa fileet ohuiksi suikaleiksi ja laita ne isoon muovipussiin yhdessä öljyn ja mausteseoksen kanssa. Heiluttele pussia, kunnes kaikki kanasuikaleet ovat mausteseoksen peitossa. Levitä kuorrutetut suikaleet pellille ja paista 225 asteessa, kunnes kana on kypsää ja pinta rapea sekä saanut hieman väriä. 
Levitä lautaselle nahcoja, kaada cheddarkastiketta päälle ja levitä päälle kanasuikaleita. Tarjoa lisänä salsaa, ranskankermaa ja salaattia. Syö ruoka sormin ja haarukan avulla. Jos oikein haluaa päästä tunnelmaan, kaveriksi sopisi mainiosti Sol tai Corona - tai mansikkamargarita! :)

Naaaaammmmm! Mitään muuta ei voi sanoa. Tosi helppoa, hyvää ja maistuvaa ruokaa pienellä meksikovivahteella. Kanoista tuli mausteseoksen avulla todella rapeita ja mitään muuta mausteita ei tarvitse käyttää, makua piisaa tarpeeksi. Nachot sopi tähän kaveriksi hyvin, kun ne sai upottaa ihanaan ja herkulliseen cheddarkastikkeeseen ja salaatti raikasti annosta. Ainoa vaikeus oli lähinnä syödä, kun nachot ei mene haarukkaan ja sormet sottaantuu :) Tykkään muuten nachoista eniten sillä tavalla, että cheddarkastike on hieman pehmittänyt niitä imeytyessään. Ihanaa!

 
Kuva maustepussista, alennustarra innosti ostamaan :)


Maustetut filesuikaleet matkalla uuniin, valmiista ei olekaan erillistä kuvaa


Lisukesalaatti