1568918.jpg

Kananmunien määrä saattaa kuulostaa ihan hirveän suurelta, mutta lopputulos ei kyllä eroa ns. normaalista taikinasta mielestäni ollenkaan. Tähän on siis käytetty marenkeja tehdessä ylijääneet keltuaiset sekä ne kaksi epäonnista kokonaista kananmunaa, jotka hajosivat.

2 kananmunaa
4 keltuaista
4 dl maitoa
ripaus suolaa
½ dl sokeria
vehnäjauhoja tarvittava määrä
tilkka öljyä

Sekoita munat ja maito, mausta suolalla ja sokerilla ja lisää vehnäjauhoja koko ajan sekoittaen. Taikina saa olla vähän paksuhkoa. Lisää tilkka öljyä ja anna kohota.
Paista lätyt voissa kullanruskeiksi ja tarjoa mieleisten lisukkeiden kanssa.

Miusta letut on parhaita sokeriripauksen kanssa :) Nyt nää kyllä maistu ihan mummon tekemiltä!